Wijkkrant Alkmaar Noord

GEZOCHT: Relatiebeheerder en advertentieverkoper

 

 

 

 

 

 

In de maandelijkse editie van de wijkkrant is al het nieuws, verhalen en activiteiten van Alkmaar Noord (Koedijk, Daalmeer, De Mare, Vroonermeer en Huiswaard) te lezen. Het blad wordt bij alle bewoners van Almaar Noord huis aan huis bezorgd en is gratis te verkrijgen in onder andere wijkcentra.

De wijkkrant zoekt iemand voor de (vrijwillige) functie van relatiebeheerder c.q. advertentieverkoper. Opleiding is niet nodig, een enthousiaste persoonlijkheid wel. Belangrijkste doel is het opbouwen, uitbouwen en versterken van de relaties met adverteerders. Dat doe je vooral door regelmatig een rondje langs de winkeliers te lopen en praatjes te maken. Daardoor heb je leuke contacten met plaatselijke winkeliers. Harde acquisitie doen we niet aan, gewoon proberen door middel van warme contacten nieuwe adverteerders te krijgen.

De taken bestaan onder andere uit:

  • Bezoeken van bestaande klanten (winkeliers, bedrijven) om de relatie warm te houden en op de hoogte te blijven van hun wensen;
  • Bellen of bezoeken van mogelijk nieuwe klanten en proberen ze binnen te halen als adverteerder
  • Bezoeken van winkeliers/bedrijven om ze mee te laten doen aan prijspuzzels
  • Actief meedenken over mogelijkheden om adverteerders aan te trekken

De wijkkrant heeft een gezellig redactieteam en vergaderen eens per maand. De huidige advertentieverkoper neemt je helemaal mee in het werk en kan je introduceren bij de huidige winkeliers. Je hoeft het dan ook niet alleen te doen.
Doordat je onderdeel bent van de redactie kun je meedenken en beslissen over de inhoud en de toekomst van de wijkkrant.

Interesse in deze functie? Neem dan contact op met Monique Hodde:

redactiewijkkrantakn@gmail.com