Max Mobiel

De MAX Mobiel is een elektrisch, tweepersoons voertuig dat kan worden gebruikt voor korte ritjes door de stad. Denk aan een bezoek aan de dokter of het doen van een kleine boodschap. De MAX Mobiel is bedoeld om de mobiliteit van ouderen en mensen die slecht ter been zijn die niet zelf kunnen rijden, te vergroten. De MAX Mobiel wordt bestuurd door een getrainde vrijwilliger en er is ruimte voor één passagier en een ingeklapte rolstoel of een rollator.

Om teleurstellingen te voorkomen is het van belang om te weten dat deze vrijwilligers, bijvoorbeeld in het geval van een rit naar het ziekenhuis, enkel verantwoordelijk zijn voor het vervoer, en geen mantelzorgtaken op zich kunnen nemen.

Een ritje MAX Mobiel reserveren?

  • MAX Mobiel rijdt van maandag t/m vrijdag
  • Rittijden tussen 09.00 – 17.00 uur
  • De tijden zijn flexibel en aan te passen aan uw wensen
  • Aanmelden van een rit op werkdagen uiterlijk 1 dag van tevoren
  • Wij zijn bereikbaar via 072 – 562 45 21

Geef bij het reserveren de volgende informatie door:

  1. Uw gegevens: naam, telefoonnummer.
  2. Voor de Heenrit: datum, tijdstip, waar ophalen, waar wilt u heen?
  3. Voor de Retourrit:  datum, tijdstip, waar ophalen, waar wilt u heen?