Wandel4daagse Alkmaar

Ontmoetingscentrum de Rietschoot zet zich weer in voor de Wandel4daagse Alkmaar! 

Wandel van woensdag 14 t/m zaterdag 17 juni vier dagen met ons mee, of kies voor een 2daagse! Start en finish alle dagen in het historische centrum van Alkmaar. Ontdek al het moois wat regio Alkmaar te bieden heeft via de met zorg uitgezette routes vol natuur en cultuur. Naast de prachtige routes is er natuurlijk ook héél veel gezelligheid en word je onderweg verzorgd met heerlijke lekkernijen zoals bij De Rietschoot waar wij weer met koffie en gebak klaarstaan! Voor iedereen is er een route, met een keuze uit maar liefst vijf verschillende afstanden: 8,5 – 15 – 20 – 25 of 40 km. Wij zijn er weer bij en hopen dat ook jij dit jaar van de partij bent!

Meer informatie of inschrijven kan via:
https://www.wandel4daagsealkmaar.nl/inschrijven

Laat een reactie achter