Goed gesprek voor roze senioren in De Sociëteit

Voor roze senioren uit Alkmaar en omgeving

Het is heerlijk om even je hart te kunnen luchten en te luisteren naar de verhalen van anderen. Ik ben echt blij dat ik me heb aangemeld. – Wilma (81)

Soms loop je in je eentje na te denken over van alles en nog wat. Dan is het fijn om eens met leeftijdsgenoten van gedachten te wisselen. Dat kan tijdens de UP!-groepsgesprekken. Met behulp van open vragen, ingebracht door een getrainde gespreksleider, hebben we het over belangrijke onderwerpen die ertoe doen als je ouder wordt. Centraal staan thema’s die normaal gesproken niet zo vaak aan de orde komen, zoals spijt, afscheid of familie. Het zijn geen ‘zware’ gesprekken, we hebben het er gewoon eens over. Een luisterend oor aan tafel kan herkenning, inspiratie en steun bieden. Dus kom gerust eens langs. Er is koffie en iets lekkers. Er zijn geen kosten aan verbonden.

U kunt aanschuiven bij deze groepsgesprekken:

  • Woensdag 22 februari 10.30-12 uur
    Thema: Erbij horen
  • Woensdag 1 maart 10.30-12 uur
    Thema: Familie
  • Woensdag 8 maart 10.30-12 uur
    Thema: Geluk

Locatie
Ontmoetingscentrum De Sociëteit , Luttik Oudorp 78, Alkmaar

Meer informatie en aanmelden:
Tanja Schermerhorn: 06 18 61 08 08 / scwsocieteit@binnenstadscentrum.nl

Laat een reactie achter