Kledingruilbeurs in De Rietschoot, groot succes!

Op zondag 5 februari werd in ontmoetingscentrum De Rietschoot voor het eerst een kledingruilbeurs gehouden, georganiseerd door leden van pop- en showkoor Heartbeat en met hulp van tienerkoor Young Heartbeat. Vanaf 13.00 uur kwamen de bezoekers binnen met tassen vol kleding die ze zelf aan de rekken en op de tafels een plekje gaven. Daarna was het lekker rondneuzen en meenemen wat je leuk vond. En alles voor nop dankzij de subsidie die voor deze eerste keer werd toegekend. Er ontstonden spontane modeshows, er kwamen groepjes tieners die elkaar in het nieuw staken, kortom het was een gezellige boel in de sporthal. Voor een eerste keer is het bezoekersaantal van zo’n 50 vrouwen en tieners  bemoedigend! Bijna iedereen vroeg bij vertrek “wanneer is de volgende kledingruilbeurs?”.

Daar moet de organisatie nog even over nadenken maar de bedoeling is wel dat er een vervolg komt en dat er regelmatig zo’n leuke kledingruilbeurs wordt georganiseerd. Die kan ook worden uitgebreid met herenkleding, sportkleding etc. Er werden al diverse goede ideeën aangedragen door bezoekers, waarvoor dank!

Alle overgebleven kleding is gedoneerd aan Stichting Kook.

Tekst door: Margriet van Eck Poppe
Foto’s door: pop- en showkoor Heartbeat

 

Laat een reactie achter