Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hap en Stap

juli 15 @ 13:00 - 16:30

HAP EN STAP BINNEN BIJ WIJKCENTRA IN ALKMAAR-NOORD

4 wijkcentra, 4 keer een hapje en drankje.
Een mooie wandeling of fietstocht door Alkmaar Noord op eigen gelegenheid.

Team Vrijwillig organiseert in samenwerking met vier wijkcentra Hap en Stap binnen. Op zaterdag 15 juli kunnen buurtbewoners gratis met de fiets of lopend een route van ongeveer 12 km volgen waarbij bij ieder wijkcentrum een heerlijk hapje en drankje wordt geserveerd. Het startpunt kunnen deelnemers zelf bepalen. Bij het wijkcentrum waar je begint ontvang je een route- en stempelkaart. Na iedere stop vervolg je de route van ongeveer 3 km. Meer informatie of meld je GRATIS aan via www.teamvrijwillig.nl/hapenstap. (klik op link)

4x een hapje en een drankje
Zoetigheid, vegetarisch, hartig en fris… alle smaken komen aan bod. Niet vaak in het wijkcentrum bij jou in de buurt geweest? Meld je snel aan voor dit leuke evenement. Zie en ervaar wat het wijkcentrum in jouw buurt betekent en welke activiteiten zij organiseren. Laat je verrassen!

De deelnemende wijkcentra:
– De Rietschoot
De Daalder
De Mare Nostrum
Wijkwaard

Programma in De Rietschoot

Op de Hap en Stap dag laten wij je graag kennis maken met ons ontmoetingscentrum! Kom erachter wat De Rietschoot allemaal doet en neem deel aan een van de activiteiten die wij tijdens Hap en Stap organiseren.

De Koffietafel Koedijk
Elke donderdagochtend vindt de Koffietafel plaats in De Rietschoot. Een vrijblijvend moment waar iedereen welkom is om met elkaar het gesprek aan te gaan en een lekker kopje koffie/thee te drinken. Gastvrouw en vrijwilliger Marjon leidt de Koffietafel en zal dan ook tijdens Hap en Stap er zijn met de Koffietafel! Schuif gezellig aan voor een gratis kopje koffie/thee en maak kennis met Marjon.

Oudhollandse spelletjes
Wie houdt er nou niet van een spelletje? Bij De Rietschoot organiseren wij geregeld activiteiten voor jong en oud. Tijdens Hap en Stap kun je doorlopend bij ons gezellig een spelletje komen doen!

Hapje en drankje
De horeca van De Rietschoot heeft voor ieder wat wils. Van gezonde 3-gangenmenu’s bij het Samen Eten op dinsdag tot lekker hapjes voor bij de borrel tijdens evenementen. Ervaar het tijdens Hap en Stap bij onze bar! Wij bieden heerlijke wrapjes aan.

Zie ons in actie tijdens het Buurtvolleybaltoernooi
Benieuwd wat De Rietschoot en vrijwilligers zoal organiseren? Neem een kijkje bij het grasveld naast ons pand! Hier wordt namelijk het jaarlijkse Buurtvolleybaltoernooi Koedijk gehouden. Hier zul je veel vrijwilligers in actie zien en de gezelligheid ervaren van onze activiteiten.

Meld je aan voor Hap en Stap (klik op link)!
www.teamvrijwillig.nl/hapenstap

 

Gegevens

Datum:
juli 15
Tijd:
13:00 - 16:30
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.teamvrijwillig.nl/hapenstap

Locatie

Ontmoetingscentrum De Rietschoot
Saskerstraat 22
Koedijk, Noord-holland 1831 CR Nederland
+ Google Maps