Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Happy Feeling Beurs

oktober 1 @ 11:00 - 17:00

Na het grote succes van de Happy Feeling Beurs vorig jaar, willen wij, José Haverkate en Tini Smit in samenwerking met Ontmoetingscentrum De Rietschoot, de beurs graag weer een vervolg geven. Met een zeer divers aanbod van deelnemers en maar liefst 350 bezoekers kijken wij nog steeds terug op een zeer geslaagde dag!

Dit is voor ons de reden, om een nieuwe datum vast te leggen voor de derde beurs. Deze staat gepland op 1 oktober 2023  van 11.00u tot 17.00 u. in Ontmoetingscentrum De Rietschoot in Koedijk

Op de Happy Feeling Beurs zal het welzijn, in de breedste zin van het woord, centraal komen te staan. Wij richten ons op de complementaire aanpak, die bijdraagt aan het herstel en welbevinden van de mens, op zowel lichamelijk, geestelijk als sociaal gebied.

De Happy Feeling Beurs wordt een open en ongedwongen plek waar de bezoeker zich welkom voelt.
Tot ons groot enthousiasme hebben we wederom een flink aantal deelnemers. Het is gelukt om een zo’n breed mogelijke beurs neer te zetten met een grote verscheidenheid in expertises  van de deelnemers.

De deelnemers kunnen zich presenteren en tonen wat zij te bieden hebben op het gebied van de complementaire zorg, wat kan bijdragen aan het welbevinden van de mens.

Wij zijn er van overtuigd, dat wij niet zonder de reguliere gezondheidszorg kunnen, maar soms loopt men vast in het reguliere circuit en weet men niet hoe nu verder te gaan. Daarom hopen wij er een beurs van te maken, waarin de bezoeker kennis kan maken en laten  ervaren, om datgeen te vinden, wat men nodig heeft om zich weer Happy te voelen!

Bezoekers kunnen terecht voor informatie op het gebied van voeding, coaching, behandelingen,  massages, demonstraties, lezingen, readings en tevens zullen er tafels zijn, waar u terecht kunt voor boeken, edelstenen, geuren, gezonde voedingsproducten en diverse lezingen.

Tijdens het bezoek aan de beurs kunt u even bijkletsen of rustig nagenieten van hetgeen u geboden is, met een hapje en drankje in de hal van De Rietschoot.

De entree voor de beurs is gratis. Voor behandelingen, readings, lezingen en demonstraties zullen de deelnemers een kleine bijdrage vragen.

Website: www.happyfeelingbeurs.nl
Email: happyfeelingbeurs@gmail.com

Maak er een waardevolle dag van voor uzelf !

En wij zien u graag op zondag 1 oktober in de Rietschoot.

 

Gegevens

Datum:
oktober 1
Tijd:
11:00 - 17:00
Evenement Categorie:

Organisator

Happy Feeling Beurs
Telefoon
06-18131328
E-mail
happyfeelingbeurs@gmail.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Ontmoetingscentrum
Saskerstraat 22
Koedijk, nh 1831 CR Nederland
+ Google Maps