Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Paas Superbingo

april 8 @ 19:30 - 22:30

€20

Op zaterdag 8 april vindt de Paas Superbingo plaats in de Rietschoot te Koedijk. Een gezellige avond met SUPER prijzen! Speel mee en maak kans op de volgende (hoofd) prijzen verdeeld over 5 rondes:
– Soundbar
– Musicalkaarten Johan Cruijff ”14”
– Kledingbon
– Laptop
– Playstation 5

Natuurlijk zijn er nog er ook nog andere mooie (2e en 3e) prijzen te winnen in deze rondes!

Lotterij
Naast de reguliere bingo kunt u ook lootjes kopen uit de loterij welke na de bingo plaatsvindt. Dus extra kans om in de prijzen te vallen! Deze zijn op de avond zelf contant te koop voor €5,00 per 6 lootjes in de pauzes. Gelieve contant geld mee te nemen als je mee wilt doen aan de loterij.

Info:
Datum: zaterdag 8 april
Zaal open: 18:45
Start bingo: 19:30
Kosten: €20 p.p. (voor 5 rondes)
Leeftijd: 18+

Kaartverkoop:
Om zeker te zijn van deelname aan de bingo (VOL=VOL) kunt u vooraf een bingokaart kopen via onderstaand betaalformulier. Na bestelling krijg je een bevestigingsmail met uitleg over toegang. Koop je voor meerdere personen een bingokaart? Vul dan van elk deelnemend persoon de volledige naam in op het hiervoor bestemde naamvlak. Daarnaast raden wij aan op tijd te komen als je een met een groepje bij elkaar wilt zitten.

AlkmaarPas:
Ben je in bezit van de AlkmaarPas? Dan kun je korting krijgen op de entree (op de avond zelf). Bekijk hier hoe je in aanmerking komt voor de pas.

Toegang en bingokaarten:
De bingokaarten worden op naam gereserveerd en bij vermelding van de doorgegeven namen (onderstaand formulier) kunnen de bingokaarten in ontvangst genomen worden op de avond zelf (8 april) en heb je toegang tot de bingo.

Totaal: € -

Gegevens

Datum:
april 8
Tijd:
19:30 - 22:30
Kosten:
€20
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,

Locatie

Ontmoetingscentrum De Rietschoot
Saskerstraat 22
Koedijk, Noord-holland 1831 CR Nederland
+ Google Maps