Tai Chi – Pieter Gilles

Regelmatig bewegen is goed voor ons. Dit zorgt dat we ons lichamelijk, geestelijk en emotioneel prettiger voelen. Tai Chi Tao & Qigong zijn meditatieve bewegingsvormen, waarin aandacht, ademhaling en visualisatie een voorname rol spelen. De in slow-motion sierlijk uitgevoerde bewegingen zorgen voor een weldadige ontspanning van lichaam en geest. Ontspanning, of beter gezegd, de afwezigheid van onnodige spanning verkrijgen is een belangrijk onderdeel van de oefeningen. Ontspanning creëert heling in de breedste zin des woords. Regelmatige dagelijkse beoefening van de verschillende onderdelen uit de Tai Chi Tao resulteert derhalve in een betere gezondheid en meer ontspannen lichamelijke en geestelijke levenshouding.

Er wordt met de alom aanwezige levensenergie (Chi of Qi) gewerkt. De energie dient vrijuit te kunnen stromen in en om het lichaam, zodat lichaam en geest optimaal kunnen functioneren. Het stromen van de energie kan tijdens de eerste les al worden ervaren.

Kort samengevat zorgen Tai Chi & Qigong, Nei Gong en Meditatief Lopen op een plezierige wijze voor een hogere mate van welbevinden, en wie wil dat nu niet?

Wil je ook meedoen? Geef je dan op via: info@taichitao-pietergilles.nl

Pieter Gilles geeft al ruim 17 jaard dagelijks Tai Chi en Qigong lessen.

Meer info;
www.taichitao-pietergilles.nl
06-36250063

Laat een reactie achter