Eten & Drinken

Het juiste adres voor een lekkere kop koffie en gezellig samen zijn

In De Rietschoot is het alle dagen een drukte van belang. Vele verenigingen, wijkbewoners, senioren en schoolkinderen lopen in en uit. Wij verwelkomen ze allemaal vol enthousiasme en gastvrijheid. Bij ons kun je een krantje of tijdschrift lezen, een kaartje leggen, gezellig bijkletsen, biljarten, of gewoon alleen even een kopje koffie of een borreltje drinken. Wij zijn de wijkhuiskamer om elkaar te ontmoeten.

De Rietschoot is er voor iedereen!

Professioneel horeca-team

De Rietschoot heeft een volledige horecavergunning én een professionele horeca-team. Wij kunnen een uitstekende en volledige catering aanbieden bij vergaderingen, feesten, recepties. Ook voor zaalverhuur en arrangementen zoals een uitgebreide lunch, high-tea, borrelhapjes, diners kun je bij ons terecht.

Koffie&Thee Strippenkaart

Geen zin in al dat losse kleingeld, maar wel in een overheerlijk kopje koffie of thee? Haal gewoon de Koffie&Thee Strippenkaart. Het is nog voordeliger ook. Met de Koffie&Thee Strippenkaart krijg je vier kopjes koffie of thee & 1 gratis.

Goedgekeurde foto keuken Yolande en Anouk
Schermafbeelding-2021-04-10-om-09.09.55
Schermafbeelding-2021-04-10-om-09.09.19
Keuken menu
Schermafbeelding-2021-10-18-om-09.14.38

De Rietschoot

Eigenlijk zin in cappuccino, latte macchiato of warme chocomelk mét slagroom? Geen probleem, dan hebben wij in De Rietschoot de Speciale Koffie Strippenkaart. Voor € 10 krijg je vijf speciale koffie & 1 gratis.

  • Waar: De Rietschoot, Saskerstraat 22, Koedijk
  • Wat: Koffie&Thee Strippenkaart – Vijf kopjes halen, vier betalen
  • Kosten: € 6,00
  • Wat: Speciale Koffie Strippenkaart – Zes kopjes halen, vijf betalen
  • Kosten: € 10,00

Catering

De Rietschoot heeft een volledige horecavergunning én een professionele horeca-team. Wij kunnen een uitstekende en volledige catering aanbieden bij vergaderingen, feesten, recepties. Ook voor zaalverhuur en arrangementen zoals een uitgebreide lunch, high-tea, borrelhapjes, diners kun je bij ons terecht. In overleg is zeer veel mogelijk, vraag gerust naar de mogelijkheden.

Ga hier verder naar de Catering