Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Kledingruilbeurs

4 februari 2024 @ 13:00 - 15:30

Kledingruilbeurs voor dames en tieners keert terug!

Na het succes van vorig jaar, keert de Kledingruilbeurs terug naar De Rietschoot. Miskoopjes in de kast? Stapels kleding die je niet meer draagt of zelfs nooit gedragen hebt? Gun je je kledingstukken een tweede leven? Ruil ze gratis in voor leuke ‘nieuwe’ kleding. Zo kun je iets goeds doen voor de planeet én jezelf. De beurs is bestemd voor dames en tieners.

Hoe werkt het?
Neem kleding mee die schoon is én in goede staat. Leuke accessoires zoals sjaaltjes, riemen en sieraden zijn óók welkom. De kleding wordt samen met vrijwilligers uitgestald en/of opgehangen en daarna ga je zelf “shoppen” zonder te betalen! De organisatie van de beurs is in handen van vrijwilligers van Pop- en showkoor Heartbeat en Tienerkoor Young Heartbeat.

Kraampjesmarkt
Dit jaar voegen wij wat extra’s toe aan de beurs. Namelijk een kraampjesmarkt waar lokale ondernemers hun producten of diensten aan de man kunnen brengen. Denk hierbij aan uiterlijke verzorging, sieraden en wellness.

Entreeverkoop
Om deel te kunnen nemen aan de beurs, dient entree te worden betaald. Dit kan via voorverkoop (zie onderstaand betaalformulier). Na betaling ontvang je een bevestigingsmail. Op de dag zelf meld je de opgegeven naam (op betaalformulier) en heb je toegang tot de beurs.
Ook voor andere entree aanschaffen? Dat kan! Vul op het betaalformulier dan ook de volledige namen van andere deelnemers in.
Voorverkoop: €2,00 p.p.

Ook is het mogelijk aan de deur een entree te kopen. Pin en contact mogelijk. Maar let op: VOL=VOL!
Deurverkoop: €2,50 p.p.

Gratis entree met AlkmaarPas
In bezit van de AlkmaarPas? Meld je aan via: scw@rietschoot.nl om verzekerd te zijn van een plekje.
Na vertoon van je AlkmaarPas op de dag zelf heb je gratis toegang tot de beurs!


BETAALFORMULIER

Heb je problemen of vragen over de betaling? Stuur een mailtje naar: scw@rietschoot.nl

Totaal: € -

Gegevens

Datum:
4 februari 2024
Tijd:
13:00 - 15:30
Evenement Tags:
, ,